Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Q1QD Gēla Nagu lakas Komplekts Spilgti Krāsu Salds Krāsa Macaron Girly Krāsas Savākšanas Dzeltena, Balta, Rozā Vasaras Krāsas

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€6.39 €9.14

Sku: w2375
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : nailco gēla poļu 85 krāsa, gēla poļu uv krāsu ūdens, vasaras nagu padomus krāsu kombinācijas, nagu laka meitene zīmējumu, gēla nagu 30 krāsa, opi nagu laka vasaras 2021, kleitas salds sievietēm-rozā krāsa, nagu art 36 krāsu uzsūkšanās, salds 15 kleita šampanieša krāsā, nagu laka uv ge
  • Kategorijas: Nagu Art & Instrumenti

Produkta Informācija

  • Vienuma Tips: Nagu laka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: nagu līmes
  • Gabalu skaits: Combo
  • Type3: uv&led nagu gēls
  • Zīmola Nosaukums: Kemei
  • Type1: uzsūkšanās-off gel polish led konservēšanas gaismas
  • Modeļa Numurs: Q1QD3TK301641-9

Produkta apraksts

Q1QD Gēla Nagu lakas Komplekts Spilgti Krāsu Salds Krāsa Macaron Girly Krāsas Savākšanas Dzeltena, Balta, Rozā Vasaras Krāsas

OOTDTY

Iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes

6PCS Gel Polish: top 6 trendiest jaunas krāsas, lai ir 2021. gads! gaidāmo krāsu tendences rūpīgi, lai jūs varētu parādīt krāsains, stilīgs, mūsdienīgs manikīrs katru reizi, kad Brīvdienas!Tas nāk ar spilgti dzeltena zaļa zila, rozā, violeta gēla nagu laka.

Non-toxic&Zemu Smarža: Ar 6pcs skaista un populāra gēla poļu krāsas ir izgatavotas no 9 Toksīnu Bezmaksas Sastāvdaļu, kas padara to drošu un ir zems smaku.Nav kodīgas sastāvdaļas vai līmvielas, kas noved pie bojātos nagus.

Samērcē off LED Gēla Nagu laka: krāsas dzeltens zaļš zils, rozā, purpura toņos komplekts - visiem gadalaikiem gēla nagu lakas komplekts ir jāapstrādā saskaņā LED nagu žāvētājs.Vidējais LED nagu lampu 60-120 sekundes.

Ilgstošu un Viegli Piemērošanu un Labu Stiprības: sērijas spilgti gēla nagu laka, kas tiek ilgi ilgst 20 dienas ar perfektu spīdumu ar pareizu piemērošanu.

DIY mājās Laimīgs Brīvdienas gēla poļu komplektu.Ļauj profesionāliem un mājas nagu art dizains.Profesionālu nagu mākslas dāvanu sev vai jūsu meitene draugs.

Specifikācija: Materiāls: UV Ārstējama Sveķi

Izmērs:2.7x19.5x9.7cm/1.06x7.68x3.82in

Daudzums: 6pcs/komplekts

Krāsa: 6 Krāsas/Veids

Tips:9 Veidi, Kā Parādīt Attēlus

Tilpums: 8ml

Kaltēta: LED/UV Lampa

Komplektā Ietilpst: 6pcs/Komplekts Gēla poļu Komplekts(9 Veidi, pēc Izvēles)

piezīme: produkts Var alerģiska reakcija ar ādu.Lasīt lietošanas pamācību.Tikai profesionālai lietošanai.Tikai, ko izmanto nagu.Izvairīties no saskares ar acīm, mutes un ādas.Noskalojiet tos tūlīt, ja produkts nonāk saskarē ar tiem.Ja ir kāds incidents, sazinieties nekavējoties.Pārtrauciet lietot produktu, ja apsārtums un nieze attīstīt.Ja simptomi saglabājas, konsultējieties ar ārstu.Sargāt no bērniem.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums