Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Gēla Nagu pieaudzēšana Komplektu UV Lampa Nagu Pagarināšana Komplekts Bāzes Top Coat Gel Nagi, Manikīra Instrumenti Starter Kit Nagu Mākslas Dizainu

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€12.47 €24.94

Sku: w18132

Produkta Informācija

  • Gabalu skaits: Combo
  • Apjoms: 15ml
  • Veids: Gēla Poļu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Apraksts

Jūs varat izmantot Poli Nail Gel Komplekts, lai izveidot dažādas krāšņs nagu pieaudzēšana vai citu manikīra dizainu, kas ietaupa jūsu laiku un naudu, pie nagu salons.Tas ir ideāli piemērots iesācējiem un profesionāļiem, jo nagu art.

Specifikācijas

Produkta Nosaukums: Poli Nail Gel Komplekts

Neto saturs (pagarināts gel) : 15g

Iepakojuma saraksts

3 x Pagarināts želejas

100 x Nagu formas

1 x Birste, Pildspalva

1 x Nagu failu

1 x Mini Nagu Lampa

1 x Clip

1 x Gruntējums, želejas

1 x Blīvējuma želejas

1 x Slīdēšanas risinājums

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Nagu Starter Komplekts: Ar šo pilnīgu Poli Gēla Nagu Komplektu, jūs varat izveidot stilīgu nagu izskatu mājās.Tas nāk ar 3 toņos UV želeja, 100 nagu pagarināšana nomirst, nagu failu, suka, mini UV lampas, gruntis, sealer, un tīrīšanas līdzeklis.

2.Bez smaržas un Ilglaicīgu: Paplašināt želejas ir galvenokārt izgatavoti no sveķu smaržas.Caurspīdīga formas palīdzību gari nagi un jūs varat krāsas brīvi par tām.

3.Kompakts UV Lampa: lai Gan 6w Mini Nagu Gaismas ir mazs un viegls, tas ir pietiekami spēcīgs, lai ļautu jums sauss gandrīz jebkuru nagu gēls netraucēts, piemēram, celtnieks nagu gēlu un Nagu pagarināšana želeja.

4.Vienkārša lietošana: Gēls, Nagu laka Starter Kit žūst ātrāk un labāk, nekā regulāri želejas.Tas ir izturīgs un spīdīgs, padara jūsu pirkstiem pievilcīgāku.

5.Nagu Dizains: Poli Nagu Pagarināšana Gel Komplekts var jums palīdzēt ar nagu dizains, pat ja jums nav skaisti nagi.Pat iesācēji var viegli radīt izsmalcināti un izturīgi nagi.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums