Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

10 gab. Jaunu un oriģinālu Stāvus SN74LS11N DIP - 14 TTL 3 ievades termināli 3 un vārtu loģikas mikroshēmas

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€5.05

Sku: w98422

Produkta Informācija

  • Veids: Citi
  • Stāvoklis: Jauns
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

= = = = = = = = = = = = = = = = = = laipni lūgti mūsu veikalā = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Mūsu uzņēmums ir profesionāla piegādātājs, integrētās shēmas atbalsta pakalpojumu, veikalu pārdošanas pieredzi!Daudzas vietas inventāru, klients ir augstākā, nodrošinot klientus ar kvalitatīvu produktu!Veikalā, mums ir ļoti daudz produktu, un, kas vēl svarīgāk, jūs saņemsiet augstas kvalitātes, zemāko cenu un ātru piegādi.

Ja jums ir kādi jautājumi par pirkumu, jūs varat atstāt ziņu ar mums, mēs atbildēsim jums, jo pirmo reizi.Mēs varam sniegt elektronisko komponentu vienas pieturas pakalpojumu.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- paziņojums -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Prece tiks testu, pirms sūtījumu, tā būs labā stāvoklī, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādas problēmas ar produktu.Mēs esam saņēmuši jūsu pasūtījumu pēc tam, kad maksājumu, mēs būt 1 ~ 3 darba dienu laikā, lai to nosūtītu.

Mēs nosūtīsim jums caur kyocera loģistikas standarta, kyocera, prioritāte loģistika, EMS, DHL, FedEx (atkarībā no piegādes metodi jūs izvēlaties).

Visus klientu pasūtījumus, mums nav pat maksas, maksas par pakalpojumiem, 1 GAB daļa.Kad daļas, kas ieradās pie vietējā muitas, ja daži tarifus, mēs neesam atbildīgi par jebkādu muitas vai ievedmuitas nodokļi.Pārliecinieties, ka jums lasīt nosūtīšanas informācija noteiktu paredzamo piegādes laiku.Ja projekts nav ieradies, lūdzu, dodiet mums ziņu, un paplašināt saņēmusi šo rīkojumu.

Lūdzu, pārbaudiet pēc preces saņemšanas.Ja produkti netiek apmierināts, jums ir nepieciešams, lai atgrieztos kompensāciju.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana precēm jābūt jaunām un atgriešanās statuss (pircēju vajadzētu atgriezties oriģinālā un nebojātā priekšmetus, ar nosacījumu, tālākpārdošanas).

Mēs sirsnīgi pateicamies jums par jūsu pozitīvu atsauksmi, un slēdz darījumu, mūsu sistēma atstās jums pozitīvas atsauksmes.

= = = = = = = = = = = Es novēlu jums laimīgu iepirkšanās, laipni aicināti apmeklēt nākamo reizi = = = = = = = = = = =

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums