Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

4XBF 8 Gab Elastīgs Pērļu Rokas Ņieburs Band Pērļu Kāzu Rokas Corsages DIY Ziedi Decoration, Pludmales Festivāls Puse Balli

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€2.78 €5.55

Sku: w4375

Produkta Informācija

  • Zīmola Nosaukums: THINKTHENDO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Poliestera

Produkta apraksts

4XBF 8 Gab Elastīgs Pērļu Rokas Ņieburs Band Pērļu Kāzu Rokas Corsages DIY Ziedi Decoration, Pludmales Festivāls Puse Balli

OOTDTY

Iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Izgatavoti no augstas kvalitātes sakausējuma materiālus, kas nav alerģija pret jūsu ādu.

Mūsu pearl ņieburs aproces parasti tiek lietots, lai rokas ziedi, corsages, utt.Par līgavas un bridesmaids.To var attiecināt arī Mātes Diena, dejas, Valentīna Diena, deju pusēm, puses, ceremonijas, pasākumu un kāzas, utt.

DIY ziedu pērļu rokas ņieburs aproce ir savērtas ar elastīgu materiālu, kas ir priekšrocības, regulējams izmērs, ērti, lai jūs varētu pielāgot gumiju, lai ietilptu pašu rokas izmēra.

Aproces ar plastikāta ovāls dobi veidnē, uz augšu, jūs varat viegli kaklasaiti vai ielīmējiet ziedi, jūs varat to izmantot, lai veiktu savu ņieburs.

Šie stiept aproces ir viegli uzvilkt to un ņemt to off, mirdzošas virsmas padarīt tās mūsdienu un moderns.Tā ir praktiska dāvana par sevi, draudzeni, sievu vai savu mammu.

Specifikācijas: Materiāls: Sakausējuma

Ovālas Kartes Izmērs: apm 5x4.1cm/1.97x1.61 collas

Lodītes Diametrs: apm 6cm/2.36 collas

Aproces Diametrs: apm 5cm/1.97 collas

Komplektā Ietilpst: 8x/Set Rokas Ņieburs Piederumi

piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums