Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Āķa Karājas Pakaramais Mantel Ganāmpulka Ziemassvētku Āķi, Kamīna Piederumi Veicina Personu Drošību Wallnon Grip Kāpnes Entryway Durvis

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€4.53 €8.71

Sku: w313598

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Apraksts

Kamīnu āķi ir izgatavoti no materiāla, kas ir ērts un rokā, nav viegli, un var būt uz laiku.Apdzīvotības plaukti ir plaši, lai šūpoties Ziemassvētku zeķes uz mantels, un kamīni lai pievienotu svētku atmosfēru un ir ļoti piemērotas dekorēšanai Ziemassvētku balles.A priekš jūsu ģimenes un draugiem.

Funkcijas

- Krāsa: Sudraba.

- Materiāls: Sakausējuma.

- Izmērs: 13x9x1cm / 5.11x3.54x0.39inch.

- Īpašnieks, ir ļoti piemērots karājas Ziemassvētku zeķes un lietas, kas ikdienā mājās, skolā un birojā.Tas var atbilst jūsu dažādām vajadzībām, un tas ir pietiekami, lai būtu Ziemassvētku puses.

- Šie Ziemassvētku ganāmpulka plaukti ir izgatavoti no sakausējuma materiālu un var būt sver 10 kg.Jums var šūpoties Ziemassvētku zeķes, kas ir piepildīta ar daudz dāvanas un saldumus.

- Tas ir plaši mantels, un kamīni, ļoti piemērots, lai palielinātu svētku atmosfēru.

- Vienkāršs un praktisks, ne tikai var, lai šūpoties Ziemassvētku zeķes, bet arī somas, atslēgas, lietussargi un citi priekšmeti var pakārt par to.

- Lieliska Ziemassvētku ganāmpulka turētājs, kas noteikti ir gatavi uz katru ģimenes, lai izveidotu pārsteidzošu Ziemassvētku puse!

1 x sakausējuma āķis

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums