Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Zīdaiņu Auto Sēdeklis, Kas Segtu Universālā Laika Vairogs Auto Sēdeklīti CoverUniversal Baby Lietus Pārsegs Ar 2 Sānu Ventilācijas Sport Auto

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€6.87 €9.81

Sku: w310392

Produkta Informācija

  • Vecums: 7-12m
  • Materiāls: Poliestera
  • Veids: Lietus Pārsegs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Apraksts:

Bērnu lietus pārsegs, lai ratiņi un auto sēdeklītis ir ar labu gaisa caurlaidību un ir universāla stila, laba izvēle, lai jūs varētu izmantot, lai aizsargātu jūsu bērnu no putekļiem, lietus, sniega, vēja utt.

Funkcijas:

1. Ar ventilācijas caurumiem: ir ventilācijas caurumi uz 2 pusi no laika vairogs sport attiecas, telpu vāka iekšpusē nav garlaicīgs, un tie ir ērti, lai jūsu bērniem, lai sēdēt.

2. Aizsargāt bērnu efektīvi: Jums nav jāuztraucas par izturību mūsu produktu, viņi bauda pareizu elastīgumu un var nodrošināt aizsardzību jūsu maz bērniem.

3. U-Formas durvju dizains, durvju mazuli laika shied ir u-formas dizains, kas ir ērts, lai jūs varētu veikt bērnu un ārā un padarīt tīrīšanu attiecas vieglāk.

4. Universāls stils: lietus pārvalki mazuļiem ir universāls stilu, jūs varat instalēt tos uz automašīnas un ratiņi jebkurā veidu un zīmolu atbilstoši jūsu vajadzībām.

5. Viegli instalēt & atvienojiet: zīdaiņu auto sēdeklis vāciņš ir ļoti viegli, lai jūs varētu instalēt un noņemt no ratiņiem un automašīnu sēdekļiem.Tas ir ērti, lai jūs varētu izmantot.

Specifikācija:

Nosaukums: bērnu pārvadātājs, lietus pārsegs

Gadījumā sezona: visu sezonu

Materiāls: EVA poliestera šķiedras

Universāls: piemērots zīdaiņu pārvadātājs

Vecums: 0-1 gadi ieteicams

Izmērs: 50X65X50cm

Iepakojuma saraksts:

1X baby lietus pārsegs

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums