Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

6 GAB. Gaisa Katlā Piederumu Komplekts Ninja Foodi AF300UK AF400UK, Torņa T17088, Instant Salter ' dubultas Zonas Dziļa 7.6 L-9.6 L

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€24.51 €37.71

Sku: w299567

Produkta Informācija

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Veids: Bakeware Komplekti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

[Dizainu dubultas Zonas Gaisa Katlā 7.6 L-9.6 L]: twin renes Ninja gaisa pannām piederumi compatile ar Ninja AF300UK 7.6 L, AF400UK 9.5 L, Instant Vortex 7.6 L, Torņa T17088, Salter ' EK4548 8.2 L, EMtronics, EMDAF9LD, MONCOOK, Devology, utt lielākā daļa 7.6 L-9.6 L dubultas zonas gaisa pannām.

[6PCS Dual Grozu Gaisa Katlā Piederumi]: 1x Silikona Gaisa Katlā Katlā, 1x Silikona Gaisa Katlā Starplikas, 1x Muitl-mērķis Plaukts, 1x Iesms Plaukts ar 4 Iesmi, 1x Pārtikas Standziņas, 1x Silikona Eļļas Otu.Šo gaisa katlā piederumu komplekts palīdzēs jums iegūt vislabāko no katra groza, jūs varat saglabāt to, kā pārdomāto dzimšanas dienu, svētku dāvana draugiem un ģimenes locekļiem, kas pievieno vēl vairāk ērtības un daudzpusību, lai to gaisa katlā.

[Atkārtoti Silikona Gaisa katlā Starplikas]: Mūsu gaisa katlā silikona pods ir izgatavots no 100% pārtikas drošības klases silikona.Tas ir izturēt temperatūru līdz 428°F un līdz -40°F. silikona gaisa katlā katlā palīdz uzturēt gaisa katlā renes prom no eļļas un rīvmaizi, saglabāt daudz problēmu tīrīšana dvīņu paplātes.Unikālo modelis konstrukcija uz grunts ļauj viegli noņemt atlikuma eļļas vai tauki, bet tīrīšana.

[2GAB Gaisa Katlā Rack]: Mūsu metāla plauktiem ir paredzētas ikdienas lietošanai un ērtības, kas palīdz jums iegūt vislabāko no katra groza, kas ļauj jums, lai mazuļi, tvaika un dehidrē vismaz 4 porcijas.Gan 2 gaisa pannām plaukti ir izgatavoti no pārtikas klases izturīga 304 nerūsējošā tērauda, ievērojot stingrus kvalitātes kontroles pamatnostādnes un ir bez BPA vai kaitīgiem materiāliem.Tos var izmantot augstās temperatūrās, un to var izmantot ilgu laiku.

[Veikt Veselīgas Ēšanas]: Aprīkojot jūsu gaisa katlā ar šo komplektu piederumi var ne tikai ietaupīt laiku, bet arī izfiltrēt lieko tauku.Salīdzinājumā ar parastās pannas, tā var samazināt savu tauku-par 80%, un padarīs jūsu uzturu veselīgu un mazāk taukaina, nezaudējot garšas.

Krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:Nerūsējošais tērauds

Iepakojuma Saturs:

1x Silikona Gaisa Katlā Katlā

1x Silikona Gaisa Katlā Līnijpārvadātāju

1x Muitl-mērķis Plaukts

1x Iesms Plaukts ar 4Skewers

1x Silikona Eļļas Otu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums