Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

2X Kompresijas Arkas Atbalstu Ar Komfortu Gēla Spilventiņu,Arkas Lencēm Par Plakano Pēdu Spilventiņi Sievietēm un Vīriešiem

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€7.62 €11.04

Sku: w289896

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Kokvilnas

Produkta apraksts

Daudzfunkcionāls korekcija spilventiņi par plakano pēdu, strephexopodia, X-veida kājas un baložu kājām, maiga tekstūra nodrošina mājīgu, ērti valkāt, arī līdzsvaru vienīgais spēks

Lieliski piemērots lietošanai uz visu veidu kurpes, palīdzēt visu kājām no hurting, papēžu sāpes, plantar fasciitis; ar mūsu efektīvu arch atbalsta piedurknēm, atpakaļ uz normālu fiziskās aktivitātes, cik vien iespējams.

Tērps Visvairāk Kājām: arch atbalsta piedurknēm ir paredzēti, lai ietilptu jebkurā kājām, uzturēšanās vietā droši, radīt ilglaicīgu atbrīvojumu no kājām & papēža sāpju dēļ plakanās pēdas & plantar fasciitis.

Mazgājamas un Atkārtoti: Nodrošina maigu, mērķtiecīgu kompresijas arku, lai stāvot un ejot ērti atbalstīt kāju iekšā bez nekā pievelkot, to var valkāt visu dienu, mazgājams un atkārtoti.

Easy Slip-on: Komforts Piedurknes var valkāt ar vai bez kurpēm

izmērs:7.5*11*1cm

Materiāls:Neilona spandex

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

2 * Pēdas Velves Atbalsta

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums