Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

2X Ergonomisks Matracis Ķīlis Lifts Mājās Matrača Atlēts bez Piepūles, ar Ko palagu Celšanas Matrača Rīks

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€10.09 €12.16

Sku: w2461

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Xzante

Produkta apraksts

Ķīlis Dizains: atlaista ķīlis dizaina atdala un liftu matrača 4 collas - 5 collas, kā tā slaidi, samazinot ķermeņa spriedzi, kas radušies ar vērpjot un lifta kustībā uz katra stūra matrača.

Parocīgs Instruments: Tas paceļ matraci, jo tā slaidi un tur matrača paceltā stāvoklī, novēršot atkārtotu pacelšanu, vienlaikus padarot gultas.Tas ļauj ātri iešūt sheeets, noņemiet gultas veļu.

Mazināt Muguras Sāpes: Uz matrača atlēts atvieglo kakla un muguras sāpes ar ergonomisku dizainu, kas bez pūlēm paceļ matrača un atstājot abas rokas brīvas, lai padarītu gulta.Ērts rīks dara visu liftin.

Ērts: Liektais rokturis ļauj lietotājam, lai grip matrača atlēts pie dabas delnas nostāju, sniedzot lielāku komfortu, izturību un enerģijas pārnese, kas ļauj jums, lai grip tas pēc izvēles pozīcijas.

Spēcīga & Izturīgs: no berzes izturīgs, izturīgs polipropilēna, spēcīgs un izturīgs, tas nodrošinās matrača paaugstinātā stāvoklī, mazināt spiedienu uz mugurkaula jostas un uzlabo garastāvokli.

Padarīt Jūsu Dzīvi Vieglāku: Tas viegli matrača atlēts ir ideāls līdzeklis, lai piemērotu un tucking veļa, manevrējot ap nightstands un kāpšļi, liekot uz gultas malas, un vienkāršs uzdevums noteikt savu loksnes.

Krāsa: zila

Materiāls: plastmasa

Lielums: 25cm

Iepakojuma Saturs:

2 x Matrača Ķīlis Lifts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums