Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Bambusa Ziedu Stand 2 Līmeņa Tabletop Istabas Augu Stāvēt Uz Galda, Darbvirsmas Plaukta Organizators Poda Turētājs Logu Glabāšanas Iekārtām

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€8.20 €13.00

Sku: w2083

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: M
  • Materiāls: Koka
  • Veids: Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie
  • Klasifikācijas: Nav locīšanas Plaukts
  • Piemērojamo Telpu: Dzīvojamā Istaba
  • Nē. Līmeņu: Dubultu
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izmantošana: Puķu Pods
  • Instalācijas Veids: Grīdas Veids

Produkta apraksts

Apraksts:

Mūsu bambusa augu stends ir izgatavots no augstas kvalitātes vairāk nekā 5 gadus vecs bambusa, tie tiek audzēti aukstā dabisko vidi, izturīgākas nekā citi.Ar ūdensizturīgu amatniecības laka, jūs varat ievietot to kā āra augu stāv jūsu dārzā vai pagalmā.

Šī 2 daudzpakāpju augu statīvs ir gadsimta vidum mūsdienu stilu un viegli iekļaujas mūsdienu, boho, un zemniecisks sākuma iestatījumi.Tas ir ideāls dekors gabala izvēli, lai veicinātu savu māju, lai vairāk dabas atmosfēru.

Šī āra augu stāv vairākiem augiem ir paredzēta ar noņemamu līmeņa.

Jūs varat veikt vidēja līmeņa izvietot mājas sīkumi, piemēram, žurnāli, radio, figūriņas, fotoattēlus, vai pat .Tas var arī palīdzēt jums organizēt savu garšvielu trauciņš, ar kuru veikls virtuve padara ēdienu gatavošanas, ka daudz vieglāk.

Specifikācija:

Nosaukums: Bambusa Augu Plaukta

Materiāls: bambuss

Izmērs: aptuveni 47*30*21cm/18.50*11.81*8.27 jo, par 57*30*21cm/22.44*11.81*8.27 jo

Maksimālā slodze: apmēram 30 kg

Izmanto: countertop uzglabāšanas, zaļo augu izvietojums, māja apdare

Iepakojuma Saraksts:

Bambusa Augu Plaukts*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina Šī galda bambusa augu stends ir izgatavots no bambusa, statīvs var izturēt skrāpējumiem un ietekmi, un tas nav viegli tikt bojātas pēc ilgstošas lietošanas.

2.【Strukturālo Stabilitāti] aicina Šo cupcake ir taisni un stabili, izmantojot akrila stieņi, skrūves, 30 kg slodze uz kurām bez spiediena, labs spēks, grūti lauzt, stabila, izturīga un spiedes.

3.【Viegli Uzstādīt] aicina Vienkāršs un klasisks struktūra bambusa ziedu stends, jūs varat viegli montēt bambusa ziedu stāvēt tikai ar skrūvgriezi un dažas skrūves.

4.【Efektīvi Izmantot Telpu] aicina divos stāvos var parādīt dažādus augus, gaisa augi sukulenti, garšaugi, čūska augi un vāzes.Jūs varat ievietot dārza kopšanas instrumenti, saskaņā ar mid-plātnītēs, padarot lieliski izmantot telpu.

5.【Plaši Izmanto] aicina galda bambusa augu statīva var arī palīdzēt jums organizēt spice burkas, veikls virtuve padara ēdienu gatavošanas vieglāk.Un to var izmantot, lai uzglabātu tualetes piederumi, dvieļi, dažādi, un rotājumi.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums