Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Portatīvo Ārā Kempings Guļamtīkls Ar 2 Carabiners+ 2 Koku Siksnas Kempinga Piederumi Ceļa,Pludmales,Pagalms,Dārzs

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€24.57 €31.10

Sku: w11358

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Viegls un ērts: portatīvo guļamtīkls ir ļoti viegls un kompakts, nav nepieciešams, lai veiktu smagus mats vai guļammaisi, kad jūs ceļot vai nometne, vienkārši iešūt guļamtīkls vērā iekļauti maisiņš, to savā mugursomā, vai veikt to puses, ideāls Cilvēkiem, kuri āra aktivitātēm.

Mūsu āra kempings guļamtīkls komplekts ir viegli uzstādīt, nav citi aksesuāri ir nepieciešami, un to var viegli piesiets pie koka stumbra; ļoti draudzīga pieredzējuši cilvēki, vai iesācēji, noliku malā rūpes par darbu un dzīvi, baudīt guļamtīkls Mājīgu laikā.

[IZTURĪGS UN ĒRTI]šajā āra guļamtīkls nodrošina lielisku nodiluma, saplēšanas un traipu pretestību.Spēcīgs tērauda karabīne, plašs koku siksnas padarīt to stabilāku un drošāku, arī koku draudzīgi.

[EASY SETUP] Portatīvo guļamtīkls nāk ar metāla, tērauda karabīne, koku siksnas.Uz atkārtoties siksnas darīt visu vieglāk, un, ja jums atrast labāko kempingā, nav sarežģītu mezgli ir nepieciešami, un jums var būt jūsu guļamtīkls, kas izveidota minūtēs.Ātri un viegli setup, pat nepieredzējušiem lietotājiem.

Unikāls komplekts: Āra guļamtīkls , elpojošs, quick - žāvēšana, asaru izturīgs; Koku siksnas ( 2m ), ir grūts un, kā arī aizsargātu kokus no bojājumiem; nāk ar diviem augstas Izturības karabīne viegli savienojumu un uzlabot drošību.

Krāsa: debess zils + tumši pelēks

Materiāls: Neilons

Izmērs: Aptuveni 270 x 140cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Guļamtīkls (krāsu mazo maisiņu guļamtīkls ir izlases, nepieņemam norādīto krāsu)

2 x Koks Siksnas (2m)

2 x Karabīne

1 x Glabāšanas soma (random krāsu, nepieņemam norādīto krāsu)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums